keskiviikko 4. marraskuuta 2015

tunnustus; Liebster Award

Kiitos tunnustuksesta, vaaksanheimo.blogspot.fi. Luulit, että passasin jo koko homman, mutta ehei... Nyt laitetaan vastauksia kehiin ja koitetaan keksiä joku uusi haastettava! Mää vaan oon tämmönen vähän hitaasti lämpenevä (okei, tunnustan, UNOHDIN!)

Säännöt:

1. Kiitä tunnustuksen antanutta bloggaajaa ja laita linkki hänen blogiinsa.

2. Vastaa sinun nimenneen bloggaajan 11 kysymykseen.

3. Nimeä ja linkitä 11 Liebster Award -tunnustuksen saavaa blogia, joilla on alle 200 lukijaa.

4. Keksi 11 uutta kysymystä valitsemillesi blogeille.

Tässä kysymykset, jotka sain:

1.Väri joka inspiroi?
Kyllä se on violetin (lila ei ole violetti)  ja fuksian eri sävyt. Ylipäätänsä rakastan värejä, mutta myös MUSTA tuntuu. Beige ei ole väri, se on platku = en tykkää!

2. Kutkuttavin lankalaatu?
Silkki-alpakka on koostumukseltaan niin ihana, ettei sitä oikein raski edes neuloa. Bremontin Victoria on yks ihan huippu!

3. Millaiset puikot miellyttävät?
Pyöröpuikot, aina kuin mahdollista, mutta niissä 2 suosikkia, joko addin niklatut, tai knit pron symphony woodit. Riippuu kyllä ihan langasta... Sukkapuikkoina knit pron Cubicsit ja virkkuukoukkuna ehdottomasti Cloverin ergonomiset koukut!

4. Ohjeesta vai omasta päästä?
Inspiraatiota ja ideoita ohjeista ja sitten omasta päästä säveltämään. Yks suosikkityylini on alkaa tehdä jostakin ihanasta langasta "tuubihuivia" eri tekniikoita yhdistäen. Kesken matkan saatan huomata, että tää vois mahtua päällekin.. jos tekiskin tunikan... sitten jatketaan ylöspäin, alaspäin, ehkä hihaa.. Yleensä lankakin vaihtuu matkalla, tai kesken matkan. Lopputulos voi joskus olla jopa onnistunut..

5. Pientä vaiko suurta?
Kyllä minä olen neuleihminen, mutta liian harvoin ehtii kokonaisia neuleita tehdä. Todellisuus on enemmän sukkaa ja huivia...

6. Itselle vaiko toiselle?
Ei sillä väliä, mutta aina, kun jotakin teen on jonkinlainen kohde mielessä. Vaikka kyseessä olisi ns. mallikappale, kuvittelen aina mielessäni kasvot, jolle valmis juttu vois olla just passeli....

7. Paras säätila?
No syksy ja myrsky!! Mikäs sen ihanampi tekosyy istua sisällä sohvan uumenissa ja neuloa!!!

8. Jouluajatuksesi?
"Elämä on parasta itse tehtynä!" Niin on myös joulu!

9. Haastavin neuletekniikka?
Haarukkapitsi tuottaa päävaivaa vasenkätiselle..

10. Päivän ilonaihe?

Söin ihan älyttömän hyviä appelsiini-rusina-marmelaadi-makeisia, jotka sain tuliaisina pikkuveljeltä Kroatiasta!

11. Rakkain neuleesi?
Kyseinen neule ei taida olla enää hengissä, mutta kun olin lapsi, tätini teki minulle ruskean neuleen, jossa luki valkoisin kirjaimin rinnassa TAINA. Olis hauska tehdä vastaavat omille pojille ja laittaa pojat pituusjärjestykseen ja ottaa veljeskuva! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti